MANKRACHT MET daadkracht

Mensen willen plezierig en onbezorgd werken, wonen, recreëren en leren. Waar en hoe ze dit doen bepalen ze zelf. Daarom bieden organisaties ook graag een aantrekkelijke omgeving waarin dit mogelijk is. Inspirerende leefomgevingen waar mensen zich veilig voelen én veilig zijn. Dat geldt voor de wereld van vandaag en die van morgen, waarin risico’s voortdurend veranderen.

Seguard kijkt met andere ogen naar veiligheid. Dit gaat verder dan standaardbeveiligingsproducten en –diensten. Seguard creëert veiligheid; hiermee leveren wij een belangrijke bijdrage aan onbezorgd leven. Zodat mensen zich kunnen focussen op wat voor hen belangrijk is.

Zo’n inspirerende en veilige leefomgeving vraagt om integrale oplossingen waarbij fysieke dienstverlening wordt gecombineerd met techniek en (data-) intelligentie. Uniek voor iedere situatie, met een structureel of meer flexibel en tijdelijk karakter. Oplossingen die aansluiten bij de behoeften van mensen en organisaties waarvoor we werkzaam zijn.

Onze kenmerken.

PERSOONLIJK AANDACHT

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

DAADKRACHT

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

RESPECTVOL

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

ERVAREN

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Wat wij doen.

Objectbeveiliging

Een goede objectbeveiliging is een belangrijk onderdeel van de veiligheid van een organisatie. Seguard Services kan op het gebied van beveiliging, de voorgang van uw bedrijfsprocessen verzekeren. Objectbeveiliging omvat verschillende beveiligings-, receptie- en portierdiensten. Wat er voor uw bedrijf ook van belang is: op het gebied van objectbeveiliging is Seguard uw professionele en vakkundige partner.

Geen enkele beveiligingstaak is wat dat betreft hetzelfde. Samen brengen wij in welke diensten en taken van belang zijn. De volgende onderdelen behoren onder andere tot het dienstenpakket dat wij in het kader van objectbeveiliging voor u kunnen verzorgen:

Receptiedienst en bezoekersregistratie. Veel bedrijven en organisaties werken met een receptie en bezoekersregistratie om de veiligheid te verhogen. Als bedrijf of instelling wilt u graag zeker weten dat ongewenste gasten buiten de deur worden gehouden. Een accurate bezoekersregistratie draagt daar zeker aan bij. Vanzelfsprekend word de goede beveiliging gecombineerd met een vriendelijke ontvangst, die past bij het bedrijf of de instelling.

EHBO en BHV behoren vaak tot het belangrijkste takenpakket van een goede beveiliger. Bij objectbeveiliging kan hulpverlening bij (bedrijfs)ongevallen van groot belang zijn. Al onze beveiligers zijn op dit gebied goed geschoold en worden regelmatig op de hoogte gesteld van de nieuwste ontwikkelingen, zodat een goede hulpverlening is verzekerd.

Het uitvoeren van controlerondes kan bij objectbeveiliging een belangrijke taak zijn. Op de door jou gewenste tijden wordt een controleronde uitgevoerd, zodat een constante en goede objectbeveiliging verzekerd is.

Evenementen-beveiliging

Als eigenaar van een pand of ander object, wilt u dat uw interne en/of externe veiligheidsrisico’s goed worden afgedekt. Wij kunnen snel en effectief deze inventariseren om vervolgens een op maat samengestelde beveiligingsoplossing aan te bieden. De objectbeveiligers van Seguard staan 24 uur per dag voor u klaar om de veiligheid van uw organisatie te waarborgen.

Bouwbeveiliging

Seguard Services is expert op het gebied van bouwbeveiliging. Bij ons kunt u terecht voor de beveiliging van uw bouwplaats en/of bouwprojecten. Wij zorgen ervoor dat u geen omkijken meer heeft naar de beveiliging van uw bouwplaats en kunt u zich richten op de primaire processen.

Beveiliging op de bouwplaats is tegenwoordig een noodzaak, want diefstal en vandalisme zijn een grote kostenpost in de bouwsector. En de schade beperkt zich vaak niet tot alleen de directe schade zoals gestolen koper of geforceerde hekken en sloten. Nog kostbaarder is de indirecte schade, zoals personeel en onderaannemers die een tijd stil staan. Met goede bouwbeveiliging op de bouwplaats zijn dit soort risico’s voor een groot deel weg te nemen.

Toezicht en verkeersregelaar

Seguard Services kan bij allerlei situaties met u meedenken. Zowel op afroep voor ad-hoc situaties als voor de langdurige werkzaamheden zijn wij in staat u snel en efficiënt van dienst te zijn. Onze verkeersregelaars zijn bevoegd om bij alle voorkomende verkeerswerkzaamheden die vallen onder het begrip verkeerscontrole/ regelwerk ingezet te worden.

Seguard Security is professioneel gekleed en te herkennen aan de toepasselijke kleding waarbij zichtbaar duidelijk is tijdens de werkzaamheden. Onze verkeersregelaars kunnen ingezet worden bij uiteenlopende projecten en werkzaamheden, bijvoorbeeld tijdens evenementen, bedrijfsfeesten, bij in- en uit van bouwplaats, evenement, congressen, concert en parkeerterrein, bij calamiteiten en ongevallen.

Seguard levert ook ervaren voor het toezicht op openbare ruimte. Het werkterrein is meestal buiten, een openbare ruimte, waarbij de voornaamste taak van de beveiliger bestaat uit het handhaven van de openbare orde. De beveiliger oefent gezag uit in deze druk bevolkte ruimtes vaak al door zijn geüniformeerde aanwezigheid. Beveiligers voor toezicht openbare ruimte worden getraind op de omgang met mensen, het aanvoelen en voorkomen van mogelijke conflicthaarden. Voor ons is het omgaan met diverse nationaliteiten en succesvol hanteren van cultuurverschillen is een vereiste. De altijd correcte beveiligers van Seguard met een hoog inlevingsvermogen staan klaar om uw bij te staan met toezicht in openbare ruimte.

Hotelbeveiliging

Seguard services levert nachtbeveiligers en nachtreceptionisten voor hotels in Nederland. Het takenpakket wordt geheel in samenspraak met u opgesteld. Ook eventuele tekorten in uw eigen bezetting kunnen wij voor u invullen. Onze hotelbeveiligers zijn dag en nacht uw visitekaartje. Daarom vinden wij het belangrijk dat onze beveiligers klantgericht en flexibel zijn en continuïteit bieden. Gastgerichtheid staat bij ons buiten specifieke vaktechnische kennis bij alle diensten hoog in het vaandel. Naast situationeel handelen ten aanzien van reguliere beveiligingswerkzaamheden zijn onze hotelbeveiligers tevens hospitality-minded. Hotel beveiliging vraagt om gespecialiseerde beveiligers die net even wat meer in huis hebben dan een gewone beveiliger. Bij een opdracht stellen wij samen met u een lijst met additionele gewenste criteria en matchen wij een hotelbeveiliger. Deze kandidaat wordt dan aan u voorgesteld.

Een hotelbeveiliger kan o.a. de volgende werkzaamheden uitvoeren:
- interne en externe controleronden
- openingsronden
- brand en sluitronden
- posten in de lobby
- receptiewerkzaamheden
- brandpreventie
- het verhelpen van kleine technische mankementen
- verlenen van E.H.B.O.

Transportbeveiliging

In de transportwereld worden steeds vaker waardevolle producten en belangrijke documenten op een veilige manier getransporteerd. Seguard Services begeleidt en beveiligd waarde transporten in alle soorten en maten van beginpunt tot eindbestemming, zowel nationaal als internationaal. Wij begeleiden uw cargo’s zowel over het land als over het water en in de lucht.

Voorafgaand aan het transport worden onze werknemers volledig op de hoogte gesteld worden van de diverse wetgevingen in de landen die ze zullen doorkruisen. Om zo het transport zo voorspoedig en vlekkeloos te laten verlopen als mogelijk is. Onze beveiligingsmedewerkers begeleiden de vracht van het vertrek tot en met de plaats van bestemming en na de eindcontrole wordt de vracht afgeleverd aan de geadresseerde. Op deze manier is de cliënt ervan verzekerd dat de vracht ook in transit op professionele wijze wordt begeleidt.

Wij kunnen uw vervoer begeleiden met opvallende of onopvallende auto’s. Dit is om zowel voor de chauffeurs als voor de lading een veilige rit te bewerkstelligen. Bij calamiteiten zal onmiddellijk contact worden gezocht met de thuisbasis, lokale autoriteiten en eventuele hulpdiensten. Afhankelijk van de waarde van de vracht en de afstand worden het aantal auto’s en de bezetting bepaald. Desgewenst kan een beveiliger in het te begeleiden voertuig plaatsnemen. Na het transport wordt een uitgebreide rapportage aan u verstrekt van het verloop van het transport.

Horeca-beveiliging

In vergelijking met winkels moeten horecazaken vanzelfsprekend op een andere manier beveiligd en gemonitord worden.

Wij kunnen horecazaken (cafés, brasserieën, restaurants, hotels, bowlingzalen, speelzalen, discotheken en alle mogelijke cross-over gelegenheden) voorzien van de nodige tools om perfect het gedrag van klanten in kaart te brengen.

Onze horecabeveiligers begrijpen dat ze een groot aandeel hebben in het creëren en behouden van de goede sfeer. Ook begrijpen ze de essentie van het versterken van uw uitstraling als uitgaansgelegenheid. Horeca beveiliging is een specialisme en niet elke beveiliger is geschikt om te werken in een uitgaansgelegenheid. Daarom selecteren we ons personeel op ervaring, pro-activiteit, klantvriendelijkheid en uitstraling.

Voordat we onze diensten kunnen aanbieden is het belangrijk dat er een veiligheidsplan wordt gemaakt. In dit veiligheidsplan zullen risico’s in kaart worden gebracht doormiddel van o.a. een gebiedsanalyse. Nadat het veiligheidsplan gemaakt is, zal deze worden gebruikt om samen met u het deurbeleid te bepalen. Het deurbeleid zal daarna professioneel worden nageleefd door onze horecabeveiligers. Het doel hiervan is het vinden van een balans tussen het in stand houden van een goede sfeer en het waarborgen van de veiligheid. Ook zal er op regelmatige basis overleg blijven tussen de betrokken partijen om de kwaliteit te waarborgen en de horeca beveiliging optimaal te houden.

De horecabeveiliging kunnen wij ook combineren met de plaatsing van een CCTV camerasysteem. Hiermee kunnen de medewerkers in real time meerdere delen van de zaak in de gaten houden, ook de eventuele buitenruimtes. De CCTV installatie kan namelijk ook weersbestendig uitgevoerd worden. Indien er toch diefstal of beschadiging wordt vastgesteld, kunnen de opgenomen camerabeelden goed van pas komen om de dader te identificeren. Voor verzekeringsmaatschappijen is dat een belangrijk punt. De combinatie van een CCTV camerasysteem en beveiligers op de vloer zelf bied maximale doeltreffendheid. Dit gewoon door het feit dat de camera’s duidelijk zichtbaar zijn en de beveiliger te zien is bij de ingang of in uw horecagelegheid. Uw personeel maar ook uw klanten voelen zich hierdoor veiliger.

Wijkpreventie

Seguard Services brengt de veiligheid in de wijk weer terug doormiddel van wijkpreventie. Wij communiceren en werken samen met de buurtbewoners, gemeente, en de politie waardoor de overlast afneemt en veiligheid toeneemt. Onze surveillance is de gehele dag op straat aanwezig en krijgt zo zicht op het overlast. Ze spreken de taal van de straat en weten dan ook wat voor aanpak nodig is. Sociaal waar het kan en hard waar het moet. De problemen die Seguard tijdens het surveilleren oplost hebben betrekking tot overlast van jongeren, inbraak bij particulieren, scholen, bedrijven en instellingen, diefstal uit of van motorvoertuigen, zakkenrollers en straatroof, overvallen en verkeersongevallen.

GASTHEER / GASTVROUW

Wilt u uw gasten tijdens uw evenement niet alleen een veilig gevoel, maar ook een warm welkom bieden? Onze gespecialiseerde gastheren en gastvrouwen garanderen beide! Onze professionele heren en dames zijn representatief, sociaal sterk en worden geselecteerd op de juiste uitstraling bij uw evenement.

Ze zijn in te zetten voor zeer uiteenlopende doeleinden: van een persoonlijk ontvangst tijdens een evenement tot algemeen aanspreekpunt of eerste gezicht bij aankomst. Maar ook kan een gastheer of gastvrouw administratieve taken uitvoeren, tafels opdekken, hapjes en drankjes rondbrengen of baliewerkzaamheden uitvoeren. Samen met u kunnen we een takenpakket samenstellen voor de gastheer of gastvrouw die u nodig heeft.

AD-HOC

Ad-hoc beveiliging is een dienst gericht op een specifiek geval of situatie. Er kunnen altijd situaties ontstaan waarin beveiliging ineens noodzakelijk wordt.

Voorbeelden hiervan zijn: de uitval van personeel, brand, inbraak of ramkraak, stroomstoring, storing aan de alarminstallatie, verbouwingen en/of schade aan uw pand. Heeft u spoedeisende opdrachten of op korte termijn één of meerdere beveiligingsmedewerkers nodig? Dan kunnen wij u binnen enkele uren de gewenste dienst leveren, Onze ad-hoc diensten kunnen 24 uur per dag, 7 dagen per week worden ingezet.