meer zekerheid.

Als het gaat om uw veiligheid.

Seguard biedt u als bedrijf en als particulier op het gebied van veiligheid meer zekerheid.
Binnen de beveiligingsbranche weten wij als geen ander waar het mis kan gaan en welke uitwerking dit kan hebben op uw woning, bedrijf, evenement en omgeving.

Een onderschatting van kwetsbaarheden kan verstrekkende gevolgen hebben en u duur komen te staan. Seguard helpt u graag om deze onaangename situaties te voorkomen. Binnen ons bedrijf werken mensen met jarenlange all round ervaring. Op de hoogte blijven van de laatste trends en ontwikkelingen in de beveiligingsbranche is voor ons vanzelfsprekend. Of het nu objectbeveiliging is, winkelsurveillance, een evenement, camarasystemen of alarmsystemen: Wij zijn uw aanspreekpunt.

Wij geloven dat iedereen veilig moet kunnen werken, wonen en leven. Onze diensten zijn hier een aanvulling op. Door de jarenlange ervaring zijn onze diensten uiteenlopend van aard, met een verbindende factor: veiligheid.

Service staat voorop

Wij verwachten dat een beveiliger een extra service kan verlenen. Dat levert ook direct meerwaarde, want een goede beveiliger is dan ook meer dan alleen een beveiliger. Een beveiliger is tevens ook een goede gastheer of gastvrouw. De beveiliger ziet toe op uw veiligheid en op die van uw gasten of klanten. Onze beveiligers worden zorgvuldig geselecteerd op hun eigenschappen. Wij vinden het belangrijk dat een beveiliger contactueel sterk en daadkrachtig is. Om dit ten alle tijden te waarborgen monitoren wij onze beveiligers. Ook is het natuurlijk belangrijk om te voldoen aan de wensen van de opdrachtgevers. Wij blijven dan ook altijd in contact met de opdrachtgevers om de opdracht te bespreken en aan te passen als zij dit wensen. Immers is het verlenen van beveiliging een samenspel tussen de beveiligers en de opdrachtgever.

High-end beveiligingssystemen

Elk situatie vraagt om een specifieke beveiligingssysteem. Dankzij de beveiligingssystemen van Seguard kunnen wij maximale beveiliging en veiligheidscontrole bieden. Met Seguard ben je dan ook 24/7 beveiligd. Wij maken gebruik van de nieuwste technologie├źn om de beste beveiliging te bieden. Vanaf het eerste contact tot aan het plaatsen en in gebruik nemen van de beveiligingssystemen zullen onze specialisten er alles aan doen om het zorgeloos te laten verlopen. Natuurlijk eindigt het niet daarbij, want service en onderhoud van de systemen vergeten wij zeker niet. Seguard wilt niet alleen goede advies geven en uiteindelijk een mooie installatie leveren, maar juist ook ondersteunen bij alle serviceverzoeken. Al onze installaties en randwerkzaamheden voeren wij zelf uit. Naast de kwaliteit van de beveiligingssystemen en installateurs vinden wij het belangrijk om te luisteren naar de wensen en opties van de klant. Het komt vaak genoeg voor dat een reguliere oplossing niet gepast is. Wij verzorgen dan altijd voor een creatieve oplossing om zo te voldoen aan de wensen van de opdrachtgever.